|
|||||||
| Kayıt ol | Arkadaşını Davet Et | Yardım | Üye Listesi | Banlananlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sayın Kullanıcımız Paylasım platformumuza hoşgeldiniz |
| Sayın Kullanıcımız Paylasım platformumuza hoşgeldiniz |
YuzsuzleRden Nefret ediyorum..Forums sitesindeki Nefret Ediyorum - Nelere sinir olur, nelerden nefret edersiniz... Okuyun ve sizler de paylaşın... İçinizdeki tüm haykırmak istediklerinizi buraya dökün kategorisi altındaki YuzsuzleRden Nefret ediyorum.. isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
10
Yuzsuz insanlardan Nefret ediyorum yuzune tukursen Yagmurmu yagiyo yahu diycek derecede olan yuzssuzlerden igreniyorum!!!
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
10
Aynen canim bende Nefret ediyorum öyle Insanlardan bi Insanda gurur Olmali bazilarinda hic o gurur yok hic bisey olmamis gibi davraniyorlar maalesef oda onlarin Kisiliklerini gösterir Allah uzak tutsun öyle Karaktersiz kisilerden bizleri..
![]() ![]() HerSeyde Biraz Sen VarSin... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
10
Maskelerini aynada seyrede seyrede asıl yüzlerini unutanları maskelerini indirsen de yüzsüzlükten döndürmenin yolu yoktur. Yapmadığını söyleyenlerin söylediğini yapmayanların tedavülden kalkmış para gibi aramızda dolaşmasına itirazımız olmasa da tahammülümüz yoktur. Allah korusun Böylelerinden..Tedavisi yok böyle insanların... |
|
|
|
|
| Etiketler |
| ediyorum, nefret, yuzsuzlerden |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |