|
|||||||
| Kayıt ol | Arkadaşını Davet Et | Yardım | Üye Listesi | Banlananlar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Sayın Kullanıcımız Paylasım platformumuza hoşgeldiniz |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
Vaya Con Dios- Hey Na Nan NaForums sitesindeki Yabancı Şarkı Sözleri ve Türkçe çevirisi - Yabancı sanatcıların şarkı sözlerini burada okuyabilir ve paylaşabilirsiniz kategorisi altındaki Vaya Con Dios- Hey Na Nan Na isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .......... ..........![]() ![]() ![]() ![]() I got on the phone And called the girls said Meet me down at curly pearls For a ne na na na [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] İn my high heeled shoes and fancy fadsI ran down the stairs halled me a cab going Ne na na na ne na na na ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na na na naaaa...![]() ![]() ![]() ![]() When I pushed the dorr I saw eleanorAnd mary you swinging on the floor ![]() Going ne na na na sue came inIn a silk sarong ![]() She walzed across as they played that songGoing ne na na na ne na na ![]() It was already half past threeBut the night was young ![]() And so we were dancingNe na ne na ![]() ![]() ![]() Oh lord did we have a ballStill singing walking down that hall ![]() That ne na na na ne na na naNa na na naaaaa... ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]............... ...............[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]![]() ![]() ÇöL GüNeŞi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]Tüm iyi niyetLerimin ipini çektim ! |
|
|
|
|
| Etiketler |
| con, dios, hey, nan, vaya |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |