Geri git   Forums > (¯`·.(¯`·.( Zevkci.Com Yarismalar ).·´¯).·´¯) > Zevkci.Com Evi

Sayın Kullanıcımız Paylasım platformumuza hoşgeldiniz
Sayın Kullanıcımız Paylasım platformumuza hoşgeldiniz

Teşekkürler...

Forums sitesindeki Zevkci.Com Evi - Biri Bizi Gözetliyor" un versiyonu. Acaba evdeki üyelerimiz neler yapıyor, ne olaylar dönüyor... izleyin ve oyunuzu verin... kategorisi altındaki Teşekkürler... isimli konuyu görüntülemektesiniz.

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 01-17-2011, 01:16 AM   #1
♥♥ÇöL♥GüNeŞi♥♥
SâHRâ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 Özel Mesaj       Arkadas Listesine Ekle
K.Tarihi: Aug 2010
Üye Numarası: 152
Arkadaşlar: 4
Konular: 0
Rép Puanı: 0
Rép Grafiği:
10
Smile Teşekkürler...

Merhaba Arkadaşlar

7 aydır gerek burda gerek sohbet sitesinde sizlerle birlikteyim,her birinize ayrı ayrı bir teşekkür borclu oldugumu Düşünüyorum .

Onun icin burda yazmayı uygun gördüm
Aranıza katıldığım ilk günden bugüne kadar sevginizi,saygınızı,seviyenizi,samimiyetinizi ve dogallığınızı hiç kaybetmediğiniz için,Her zaman her konuda benim ve diğer arkadaslarımın yanında olduğunuz icin,Anlayısınız icin,desteginizi yardımlarınızı hic eksik etmediğiniz için,böylesine güzel yararlı bir paylasım ortamı yarattıgınız ve zevkci.com 'da bir aile sıcaklığı kurduğunuz icin başta Bekir ve Ahmet olmak üzere,Selinay,JuLiet,melike ve Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler...
Sizleri Seviyorum İyiki Varsınız..

ÇöL GüNeŞi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]Tüm iyi niyetLerimin ipini çektim !

SâHRâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-17-2011, 02:58 PM   #2
Aktif Üye
Méliké - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.Tarihi: Aug 2010
Üye Numarası: 139
Arkadaşlar: 4
Rép Grafiği:
10

Herkese Selamlar

Bende düşüncelerimi bu konu altına yazmak istedim.Burası benim ilk forumum bende çok başka değeri var. Belkide bu kadar bağlanmamın diğer bir nedeni hem forumda hem kanalda geldiğim ilk günden beri buradaki dostlarımın bana olan samimiyetinin hiç değişmemesi ve bana yeni olduğumu hiç hissettirmeyişleri...İyi ve kötü günlerimizde bana aile sıcaklığını veren JuLiete SaHRaya Selinaya çok teşekkür ederim.Böyle bir ortamın kurulmasına vesile olan Bekir ve Ahmete de ayrı olarak teşekkürler.

Konu Méliké tarafından (01-17-2011 Saat 07:39 PM ) değiştirilmiştir.
Méliké isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-17-2011, 08:29 PM   #3
Site Admin
selinay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.Tarihi: Dec 2009
Üye Numarası: 23
Arkadaşlar: 7
Rép Grafiği:
selinay - MSN üzeri Mesaj gönder
10

Kizlar kendi adima yazayim bende sizleri cok seviyorum sayginiz sevginiz herseyinizle supersiniz Allahim icinizdeki guzellikleri daim eder insallah Burasi gercekten evimiz oldu bende sizleri tanidigim icin cok mutluyum inanin yoksa Gurbet yalniz cekilmiyo emeginize yureginize ellerinize saglik bende sizlere cok tessekur ederim sizi seviyorum...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
selinay isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Etiketler
teşekkürler

Seçenekler
Stil